QRM Training En Begeleiding

Alleen op voorwaarde dat de gehele organisatie het concept en de theorie van QRM begrijpt, kan de competitiviteit van uw productiebedrijf een enorme boost krijgen!

Door middel van QRM training in theorie en praktijk is Quick Response Manufacturing het antwoord op uw uitdagingen van vandaag!

U kan perfect inspelen op wat de klant vraagt.

U kan ook beroep doen op onze expertise door middel van in-house trainingen of consultancy op maat van uw organisatie.

QRM Bachelor Training

De QRM-theorie die professor Rajan Suri in zijn boek ‘It’s About Time’ heeft beschreven, wordt tijdens de QRM Bachelor Training in detail onder de loep genomen aan de hand van 8 sessies.

Tijdens deze QRM training toetsen we de theorie ook aan de praktijk via het uitwerken van een business case.  Op die manier wordt niet alleen theoretische kennis verworven maar doen alle cursisten  ook praktijkervaring op die zij aansluitend  in hun eigen werkomgeving kunnen toepassen.

De training is, voor de eerstvolgende editie, reeds aangevuld met enkele financiële basisprincipes uit het boek ‘The Monetary Value of Timevan professor Joyce Warnacut.

De trainingsmodule ‘QRM Bachelor’ omvat een reeks van 8 avondsessies van telkens 3 uur (van 18u tot 21u). Deze vinden plaats in de lokalen van Ackinas in Kontich.

Locatie: Prins Boudewijnlaan 30, 2550 Kontich (lokalen van Ackinas).

Deelname aan de training kost € 1.600. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Noteer dat kmo’s via de KMO-portefeuille een tegemoetkoming tot 40% kunnen verkrijgen.

De vergoeding voor het cursusmateriaal bedraagt € 180. Daarin zitten de boeken van R. Suri en J. Warnacut en de handouts van de presentaties.

Eerstvolgende QRM Bachelor Training sessies met data & onderwerpen

  • Antwerpen: 06-09-17  – De kracht van tijd
  • Antwerpen: 13-09-17  – Doorlooptijdverkorting & MCT (Manufacturing Critical-Path Time)
  • Antwerpen: 20-09-17  – De klant is de referentie & FTMS (Focused Target Market Segments)
  • Antwerpen: 27-09-17  – De nieuwe organisatie & de QRM cel
  • Antwerpen: 04-10-17  – Systeemdynamica verklaart de nood aan reservecapaciteit
  • Antwerpen: 11-10-17  – High Level Capacity Planning & POLCA – Al dansend door de fabriek
  • Antwerpen: 18-10-17  – De waarde van tijd – Waarom een traditionele aanpak uw klanten doet wachten
  • Antwerpen: 25-10-17  – Een bedrijfsbrede aanpak & implementatie in de praktijk

Registratie voor QRM Bachelor Training

Heeft u al ervaring met QRM (door onze Summerclass, Bachelor Training of een ander extern trainingsprogramma) en wenst u professionele support in combinatie met ‘in depth trainingen’ die uw knelpunten grondig behandelen?

Tijdens onze QRM Master Training bieden wij u dit allemaal aan, en meer! U kiest zelf een QRM project binnen uw eigen organisatie dat wij tezamen zullen uitvoeren over een termijn van 10 maanden!

Elke sessie heeft een duur van drie uur, en gaat door in het Globis NV Opleidingscentrum te Erembodegem (Belgie) en in Nederland.

Het programma bestaat uit 10 theoretische trainingen en 4 dagen support bij u ter plaatse, met de mogelijkheid extra dagen support te verkrijgen indien gewenst!

De combinatie van theoretische & praktische hulp, maximaliseert de slaagkansen van uw eigen QRM project!

Prijs: Training € 3000, waarvan 50% gesubsidieerd via de KMO-portefeuille
Cursusmateriaal € 180

QRM Master Training

Registratie voor QRM Master Training

Vul het onderstaand inschrijvingsformulier in en duid aan in welke trainingsessie u geïnteresseerd bent! QRM Introduction Workshop QRM Bachelor training QRM Master training